Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Парубій очікує рішення ЄП про безвізовий режим на початку жовтня

Четвер, 15 вересня 2016, 02:18

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій розраховує на затвердження комітетом Європарламенту остаточної редакції рішення щодо безвізового режиму 29 вересня.

Про це йдеться в повідомленні за результатами зустрічі з президентом Європарламенту Мартіном Шульцом, опублікованому на сайті Верховної Ради.

"Парубій повідомив, що з паном президентом були проговорені можливі терміни, коли рішення про безвізовий режим може бути прийнято. За його словами, президент Мартін Шульц зазначив, що 29 вересня буде засідати комітет Європарламенту, який має затвердити остаточну редакцію", - сказано в тексті повідомлення.

Голова Верховної Ради розраховує, що у перший сесійний тиждень жовтня це питання попаде до порядку денного Європаламенту і буде підтримане.

"З президентом домовились, що він зробить усе можливе, аби питання безвізового режиму попало до порядку денного і було підтримане Європейським Парламентом. Розраховую, що вдасться це реалізувати, і надіюся, що ми зможемо стати свідками успішного і вже остаточного рішення Європейського Парламенту", - підкреслив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування