Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Прокурор" Криму Поклонська перевірятиме у Держдумі РФ доходи депутатів

Понеділок, 26 вересня 2016, 09:53

Так званий прокурор Криму Наталія Поклонська, яку у анексованому Криму на незаконних виборах до Держдуми РФ 7-го скликання було обрано депутатом,  очолить комісію з контролю за доходами депутатів.

Як повідомляє РБК, секретар генради "Єдиної Росії" Сергій Неверов пояснює вибір Поклонської тим, що вона - "професіонал з бездоганною репутацією".

Сама Поклонська раніше заявляла РІА Новости, що готова "до будь-якої роботи", але ближче їй комітети, пов'язані з роботою прокурора - комітет з безпеки, з міжнародних відносин, з конституційного устрою.

Як відомо, 18 вересня в Росії пройшли вибори у Держдуму. Явка на виборах в Держдуму стала найнижчою в історії РФ.

Міністерство закордонних справ України оголосило рішення про невизнання повноважень більшості депутатів Державної думи РФ, обраних 18 вересня. 

Також Україна передасть усім своїм міжнародним партнерам перелік осіб, причетних до організації так званих виборів у Криму для включення їх у санкційні списки.

Народні депутати фракції "Народний фронт" закликають Верховну Раду підтримати заяву про нелегітимність Держдуми РФ і відповідне звернення до міжнародних партнерів.

В ЄС заявили, що не визнають виборів до Держдуми Росії в анексованому Криму. Канада, США та низка інших країн також оприлюднили заяви про невизнання виборів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування