Пугачову незабаром висунуть звинувачення у вбивстві поліцейських

Понеділок, 26 вересня 2016, 11:56

Підозрюваному у вбивстві двох патрульних поліцейських в Дніпрі Олександру Пугачову найближчим часом буде повідомлено про підозру.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

За інформацією поліції, Пугачов затриманий за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України (затримання особи уповноваженою посадовою особою без визначення судді, суду).

В свою чергу речник МВС Артем Шевченко розповів агентству "Українські новини", що Пугачова у понеділок допитають.

Як відомо, вранці 25 вересня у Дніпрі зловмисник застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху, та поранив його напарницю. Згодом поранена патрульна померла під час операції

Радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві - екс-боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов, який перебуває у розшуку за кількома статтями - ч.3 ст.146 - "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини",ч.1 ст.255 "Створення злочинної організації", ч.2 ст.153 "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом". 

Розшук Пугачова тривав більше року.

Поліція у Дніпрі оголосила план перехоплення та провела операцію із затримання підозрюваного, якого було затримано у лікарні. Він звернувся в лікарню за підробленим паспортом на прізвище Михайленко.

Він заперечує свою провину і стверджує, що Пугачов – не його прізвище.

За фактом подій у Дніпрі відкрито три кримінальних провадження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування