Медійний скандал: Онищенко пояснив, чому Порошенко вибрав його посередником

Понеділок, 26 вересня 2016, 16:07

Народний депутат Олександр Онищенко, який зараз проживає в Лондоні, заявив, що у 2015 році був одним з найближчих до президента Порошенка людей, і тому саме до нього глава держави звернувся щодо купівлі телеканалів.

Про це Онищенко повідомив "Українській правді".

На питання, чому саме його обрали як посередника у питанні купівлі президентом 112 каналу і NewsOne, він відповів: "На той період (2015 рік - УП) я був одним із близьких до Порошенка людей. Він мені доручав безліч справ".

За словами Онищенка, з Банкової часто до нього зверталися. "Якщо ви візьмете роздруківку моїх телефонних розмов, то з АП мені дзвонили кожен день", - заявив Онищенко.

Нагадаємо, в інтерв'ю "Українській правді" в червні цього року, відповідаючи на питання про зв'язки з Порошенком, Онищенко заперечував, що у них були добрі стосунки.

Як відомо, оголошений в розшук, підозрюваний в розтраті депутат Олександр Онищенко, який нині переховується у Лондоні, заявив, що президент Петро Порошенко намагався через нього купити "112 канал".

"Якщо вам почнуть говорити, що все це – неправда, у мене збереглася купа листувань з Сергієм Березенком і Макаром Пасенюком – про деталі майбутньої угоди", – заявляв Онищенко.

Сам Березенко в коментарі УП заявив, що не вів жодних переговорів щодо покупки президентом Петром Порошенком "112 каналу"

Онищенко опублікував переписку з Березенком щодо купівлі 112 каналу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування