Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Березенка назвали скріншоти листування з Онищенком фальшивими

Понеділок, 26 вересня 2016, 16:43

Прес-служба депутата від БПП Сергія Березенка заперечує його домовленості з депутатом від "Волі народу" Олександром Онищенком щодо купівлі телеканалу "112 Україна" в інтересах президента Петра Порошенка.

Про це вона заявила "Українській правді", назвавши оприлюднені скріншоти листування між політиками фальшивими.

"В час фотошопу та інших програм зі зміни зображень та текстів, оприлюднена нібито "переписка Березенка та Онищенка" виглядає аматорськи", – заявили у Березенка.

Реклама:

Там звернули увагу, що на скріншотах запитання Онищенка щодо каналу і відповідь абонента на ім'я "Сергей Березенко 2" відбувалися о 10:35.

"І одразу ж, мабуть, абонент "Сергій Березенко 2" провів дуже серйозні перемовини з тим, щоб в ту ж хвилину відповісти: "Так, все по плану по 112" – о тій же 10:35", – додали у прес-службі.

Також там заявили, що у той час – 28 травня 2015 року – "Березенко дуже інтенсивно займався власною передвиборчою компанією у Чернігові".

ВІДЕО ДНЯ

"Враховуючи те, що він практично всю компанію перебував на окрузі, знаючи кількість не завжди приємних подій, які там відбувались – можна зробити висновок, що Березенку було не до Онищенка і точно не до купівлі якихось каналів", – запевнили в оточенні депутата.

"Для чого пану Онищенко такі інформаційні приводи, ми коментувати не станемо", – додали там.

Як відомо, у понеділок Онищенко надав УП скріншоти своєї переписки з Березенком.

Раніше оголошений в розшук, підозрюваний в розтраті депутат Олександр Онищенко з Лондона заявив, що президент Петро Порошенко намагався через нього купити телеканал "112 Україна".

"Якщо вам почнуть говорити, що все це – неправда, у мене збереглася купа листувань з Сергієм Березенком і Макаром Пасенюком – про деталі майбутньої угоди", – заявляв Онищенко.

Сам Березенко в коментарі УП заявив, що не вів жодних переговорів щодо покупки президентом Петром Порошенком "112 каналу".

Березенко також додав: "Якщо в нього (Онищенка -ред.) є така переписка, то нехай її опублікує".

27 травня 2015 року гендиректор телеканалу "112" Андрій Подщипков  заявив, що "зазнає активних спроб відібрати канал з боку влади", що проявляється у формі тиску Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Він стверджує, що "останнім часом тиск з боку Нацради був тимчасово припинений за вказівкою людей, які від імені вищого керівництва держави вийшли до мене з пропозицією "віддати" канал за заниженою вартістю".

Зі слів Подщипкова, він відмовився продати канал за заниженою ціною "провладним бізнесменам".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування