В Києві на місці забудови у Святошинському провулку сталися сутички

Середа, 7 вересня 2016, 01:08

У Києві триває протистояння через плани забудови ділянки на Святошинському провулку 2.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

6 вересня на Святошинському провулку 2 мали відбутися громадські збори щодо вирішення питання із забудовником, який, за словами жителів, незаконно привласнює прибудинкову територію. Проте під час зборів між невідомими, які ще напередодні заблокували автостоянку з автомобілями місцевих жителів, та ветеранами батальйону "Донбас", які виступили на боці місцевих мешканців, виникла сутичка.

Щоб унеможливити проникнення активістів на територію автостоянки, невідомі підпалили автомобільні покришки та пустили сльозогінний газ.

На місце прибули рятувальники, які і загасили пожежу.

Місцеві мешканці звинувачують присутніх на місці поліцейських у покриванні невідомих. Поліцейські звинувачення відкидають.

Конфлікт триває з 5 вересня. Тоді на автостоянці невідомі заварила браму, у результаті чого там заблокованими лишилися автомобілі місцевих мешканців.Наразі більшість автомобілів вже забрали з паркінгу.

Водночас, як повідомляється, сам забудовник ПАТ "ХК" "Київміськбуд" наголошує, що будівництво на вулиці Святошинській відбувається законно. Компанія оприлюднила документи, що підтверджують законність робіт.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування