Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Психіатрична експертиза визнала Умерова здоровим

Середа, 7 вересня 2016, 13:58

Медична комісія за результатами психіатричної експертизи заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова в лікарні Сімферополя визнала його психічно здоровим.

Про це на своїй сторінці на Facebook написала його дочка Айше Умерова.

"Сьогодні відбулося засідання медкомісії за результатами експертизи. Результат: Ільмі Умеров психічно абсолютно здоровий. Виписку на руки не видали. Оскільки помістили за клопотанням слідства, то і висновок теж видадуть слідчому", – повідомила вона.

"Навіть 21 день ув'язнення в психлікарні не здатні зломити дух такої Людини як Ільмі Умеров", – додала дочка.

За її словами, відразу після виходу вони поїхали до будівлі суду, де проходило чергове засідання у справі заступника голови Меджлісу Ахтема Чийгоза.

Вона додала, що 13 вересня відбудеться засідання з розгляду апеляції про примусове проведення психіатричної експертизи, яка була подана ще 15 серпня і так і не була розглянута.

"Так, сьогоднішній результат – це маленька перемога, але попереду ще велика війна. І не тільки нашої родини, але і всього нашого народу. Адже а катівнях російських в'язниць залишається ще багато наших співвітчизників. І ми зобов'язані продовжувати боротися за них. Ми – це весь наш народ, вся Україна, весь світ", – додала вона.

Сам Умеров в ефірі каналу 112 заявив, що почуває себе добре. Він додав, що під час експертизи його не примушували приймати жодних ліків. За словами Умерова, він вживав лише свої ліки, куплені в аптеці.

Як відомо, Умерова в середу випустили з сімферопольської лікарні, де він три тижні проходив психіатричну експертизу.

Російська окупаційна влада звинувачує його в екстремізмі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування