Новий голова Миколаївської ОДА після купи помилок "виправився" віршем про мову

Субота, 22 жовтня 2016, 13:43

Новий голова Миколаївської ОДА, нардеп від БПП Олексій Савченко, який у своїй письмовій презентації на конкурсі припустився численних помилок, продекламував вірш "Мова" Максима Рильського. 

Відео з декламуванням Савченко розмістив на своєму YouTube-каналі. 

"Перше відео на моєму YouTube-каналі", - зазначив він. 

Разом з тим Наталія Седлецька - автор та ведуча проекту "Схеми. Корупція в деталях", який і викрив інформацію про перебіг конкурсу за участі Савченка, зазначила: "Хороші кризові політтехнологи порадили Савченку відводити проблему у сторону знання/незнання мови. За задумом, це має відвести увагу від ключового: конкурс на його обрання очевидно був липовим, тобто переможець був визначений наперед".

"Замість того, щоб вимагати відставки Савченка, звільнення маріонеткових членів комісії та повторного прозорого проведення конкурсу - нам пропонується посміятись разом із Савченком, пожаліти його, похвалити за самоіронію - і забути", - зазначила вона.

Як відомо, переможець конкурсу на посаду голови Миколаївської ОДА Олексій Савченко припустився численних помилок у своїй письмовій презентації на конкурсі

Попри те, що презентацію демонстрували на екрані перед комісією з питань вищого корпусу державної служби, яка і мала оцінювати роботу та виступ, на співбесіді жоден із членів комісії не звернув уваги на численні граматичні помилки у презентації кандидата і не поставив жодного запитання щодо якості написання роботи. 

Як заявив експерт платформи "Реанімаційний пакет реформ" Микола Виговський, вільне володіння українською мовою – це необхідна вимога для очільника обласної державної адміністрації, посада якого належить до державної служби категорії "А".

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування