Саакашвілі розповів, хто буде в новій партії

П'ятниця, 11 листопада 2016, 13:35

Колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі заявляє, що ніколи не був причетний до створення партії "Хвиля", а в його новій політсилі будуть люди, які більше одного повного строку не були у Верховній Раді.  

Про це він заявив під час прес-конференції у Києві.

"Я не знаю такої партії. Сакварелідзе я сьогодні слухав, він сказав, що немає ніякої партії "Хвиля", - сказав він.

"Ніколи я не робив ніякої партії "Хвиля", але я хочу сказати, в Україні буде хвиля, і хвиля змінить владу", - додав Саакашвілі.

На питання, чи будуть в його партії Давід Сакварелідзе, Віктор Чумак, Віталій Касько, Наталія Новак Саакашвілі відповів: "У нас будуть люди, які більше одного повного строку не були в Раді, непомічені у поганих речах і не були довго на високих посадах у виконавчій владі. Критерій. Нічого особливого".

На питання, яким чином він хоче балотуватися до Верховної Ради, оскільки для цього потрібно прожити в Україні 5 років, Саакашвілі сказав, що це "легко вирішується" і вказав, що головною силою його партії стануть "нові люди".

Як відомо 7 листопада член ініціативної групи зі створення партії "Хвиля" народний депутат Наталія Новак заявила, що після відставки Міхеіла Саакашвілі процес створення політичної партії "Хвиля" може прискоритися.    

"Власне, партії немає, є тільки ініціативна група зі створення цієї партії. Можливо, піде процес прискорення (створення - ІФ) цієї партії, в результаті якого, дійсно, Міхеіл Саакашвілі її очолить", - сказала вона.

У понеділок голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі заявив, що подає у відставку.

Особа Саакашвілі обговорювалася в колі громадських активістів, як "драйвера нової політичної сили".

Зокрема, екс-заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе весною заявляв, що "Саакашвілі буде з нами, звичайно. І, він буде одним з ідеологів і драйверів цієї нової партії".

Влітку народний депутат Віктор Чумак повідомив, що номінаційний комітет активно відбирає людей, які стануть членами нової всеукраїнської партії "Хвиля", яку може очолити Саакашвілі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News