Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойко не захотів вибачатися перед Ляшком: Я вже терпіти не буду

Понеділок, 14 листопада 2016, 11:57

Лідер "Опоблоку, Юрій Бойко заявив, що не потерпить образ на свою адресу, але за кулаки в Раді вибачився перед усіма, крім Ляшка.

Про це він сказав під час брифінгу, відповідаючи на питання щодо його бійки з лідером фракції Радикальної партії Олегом Ляшком, передає УНІАН.

"Щоразу, коли буде якась образа на мою адресу, я вже не буду терпіти, і буду вживати відповідні заходи", - запевнив Бойко.

Він зазначив, що йому байдуже, "що там сказав спікер, тому що спікер сьогодні виконує роль спікера тільки частини парламенту".

За словами депутата, спікер "не бачить опозицію, йде тиск на опозицію". Крім того, Бойко заявив, що в парламенті не проходять законопроекти, подані фракцією "Опозиційного блоку". На питання, чи можна в парламенті вирішувати спірні питання кулаками, Бойко відповів, що шкодує, що так сталося. Він також вибачився за цей інцидент перед пресою і всіма, крім Ляшка.

Раніше повідомлялося, що 14 листопада під час засідання Погоджувальної ради парламенту Бойко напав з кулаками на лідера фракції Радикальної партії Ляшка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування