Росія пригрозила вжити заходів щодо США за нові санкції

Четвер, 29 грудня 2016, 00:51

Росія заявила, що якщо США розширять санкції проти РФ за втручання російських хакерів у вибори, то "отримають відповідь".

Про це йдеться в заяві МЗС РФ.

"Якщо в Вашингтоні дійсно зроблять нові ворожі кроки, отримають відповідь. Це стосується і будь-яких дій проти російських дипломатичних представництв в США, які негайно зрикошетять по американських дипломатах в Росії. Можливо, Адміністрації Б.Обами вже зовсім байдуже, що буде з двосторонніми відносинами, але історія навряд чи пробачить їй поведінку за принципом "після нас хоч потоп", - заявили в російському відомстві.

Також в РФ заявили, що адміністрація Обами "не залишає надії наостанок встигнути зробити ще що-небудь погане для відносин з Росією, які вона і так обрушила".

У МЗС РФ назвали дезінформацією повідомлення про те, що російські хакери втрутилися в вибори в США.

"Відверто кажучи, ми вже втомилися від брехні про "російських хакерів", яка продовжує литися в США з самого верху", - заявили в МЗС.

Напередодні The Washington Post з посиланням на високопоставлених чиновників повідомляла, що адміністрація Обами близька до того, щоб оголосити про обмежувальні заходи економічного і дипломатичного характеру проти Росії за її втручання в президентські вибори 2016 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...