Продавець квартири Лещенка заявляє, що персональних знижок йому не надавав

Четвер, 29 грудня 2016, 09:32

Судове засідання за позовом НАЗК до депутата Сергія Лещенка зщ приводу його квартири перенесено на 25 січня.

Відповідне клопотання подавала сторона Лещенка, повідомив УП депутат.

Він уточнив, що клопотання було подане у зв'язку з участю адвоката в допиті.

Водночас згідно з коментарем адвоката Сергія Лещенка Дмитра Гненного у Facebook, компанія, у якої депутат купував квартиру, не надавала жодних персональних знижок.

Про це йдеться у офіційній відповіді продавця квартири.

"Ціна за яку придбана квартира не містила будь яких ОСОБИСТИХ знижок. Продавець проводив акцію з метою збільшення продажів квартир. Акція мала ПУБЛІЧНИЙ характер та розповсюджувалась на будь кого, бажаючого придбати квартиру. Продавець надав вичерпне пояснення щодо визначення цінової політики продажу квартир.

 

"По цій справі у суду є можливість прийняти єдине рішення – закрити провадження у справі, в зв’язку з відсутності в діях Лешенко С.А. правопорушення.
Але це по закону. Як буде насправді - покаже рішення", - зазначив юрист.

Водночас адвокат зазначив, що НАЗК встановила наявність складу адміністративного правопорушення на підставі єдиного документу – ДОВІДКИ щодо ринкової вартості квартири провідного експерта КНДІСЕ Курочкина С.Г. та Ліньова С.Л.

Автор довідки вказує, що станом на 31.08.2016 року даних про вартість квартири НЕМАЄ. При цьому далі експерт зазначає, що на його думку вартість квартири станом на 31.08.2016 року МОГЛА становити 9 351 648 грн.

"Жодних розрахунків, посилань на методику немає. Єдиним джерелом отримання інформації для висновків - є мережа інтернет (газета AVISO).От і вся суть правопорушення", - додав юрист.

 
 

"Матеріали свідчить, що НАЗК зверталось до продавця і той спростував отримання подарунку чи знижки на квартиру", - додав адвокат.

"Розуміючи неможливість підтвердити отримання "подарунку", НАЗК створило довідку з особистою думкою окремих експертів і направило справу в суд зробивши широкий розголос нібито виявлених порушень! – обурився він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування