Вбивця жінки і дитини готував теракт в Одесі – поліція

Четвер, 29 грудня 2016, 21:28

Національна поліція не допустила прориву в Одесу вантажівки, за кермом якої перебував злочинець, що скоїв вбивство жінки та дитини у селищі Овідіопіль.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Згідно з повідомленням, 31-річний житель Овідіополя підозрюється у вбивстві 42-річної жінки та її 2-річної дитини. Обгорілі обезголовлені тіла обох були знайдені у спаленому будинку.

Поліція стверджує, що злочинець покинув місце вбивства на білій вантажівці MAN з номерами ВН 66-91ЕН.

Фото: поліція
Фото: поліція

"В ході першочергових слідчих дій було встановлено, що зловмисник мав намір скоїти гучний злочин. В його планах було скоїти наїзд у великий натовп людей в Одесі. Втілюючи заплановане він, після вбивства жінки та її доньки в Овідіополі, сів у вантажний автомобіль і рушив до обласного центру. Під час руху по трасі він скоїв ДТП, але не зупинився", – сказано у повідомленні.

"Аби не допустити кровопролиття поліцейські заблокували в’їзд до Одеси та почали переслідувати зловмисника, змусивши його змінити напрямок руху якнайдалі від обласного центру. Скориставшись перевагою у прохідності вантажівки зловмисник виїхав у поле … на деякий час відірвався від переслідування. Після того як його вантажівка застрягла в оранці, він покинув її та побіг полем", – додали в поліції.

Наразі місце, де в останнє бачили зловмисника, оточено. На місці працюють кінологи зі службовими собаками, поліцейські спецпідрозділи та військовослужбовці Нацгвардії. Розшукові заходи тривають.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування