У Путіна вважають нові санкції США незаконними

Четвер, 29 грудня 2016, 21:54

Прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков вважає, що нові санкції США є необґрунтованими та незаконними.

Про це він заявив журналістам, повідомляють "РИА Новости".

"Як і говорили раніше, ми вважаємо подібні рішення і подібні санкції необґрунтованими, незаконними з точки зору міжнародного права", – сказав він.

Пєсков заявив, що шкодує через таке рішення США.

"Ми жалкуємо в зв'язку з тим, що подібне рішення було прийнято адміністрацією США і президентом Обамою особисто. В даний час ми вивчаємо ці заяви і опубліковану інформацію. Намагаємося зрозуміти деталі", – сказав він.

За його словами, адміністрація США має на меті остаточно зіпсувати відносини з Росією.

"З нашої точки зору, такі дії Вашингтона, діючої адміністрації у Вашингтоні, є проявом, на жаль, непередбачуваної й, можна навіть сказати, агресивної зовнішньої політики. Ми вважаємо, що такі рішення чинної адміністрації, якій, до речі, залишилося працювати три тижні, переслідують дві мети: це остаточно зіпсувати російсько-американські відносини, які й без того лежать на дні, а також, судячи з усього, завдати удар і по зовнішньополітичних планах майбутньої адміністрації обраного президента США", – сказав Пєсков.

Як відомо, у четвер США оголосили про нові санкції проти Росії у зв'язку з хакерськими атаками на американські відомства.

У зв'язку з цим Вашингтон також вирішив вислати 35 російських дипломатів. Вони мають 72 години, щоб покинути країну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування