Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гройсман розповів, за рахунок чого нажив мільйони

Неділя, 1 січня 2017, 15:02

Прем'єр Володимир Гройсман називає головним джерелом своїх доходів здачу в оренду нерухомості, яку він придбав, займаючись підприємницькою діяльністю.

Про це прем'єр повідомив в інтерв'ю Еспресо.TV.

За його словами, за підсумками 2016 року він задекларує понад 4 млн грн такого доходу.

Гройсман підкреслив, що всі статки заробив до приходу у владу, на відміну від багатьох інших чиновників і політиків.

"Тоді, коли, можливо, хтось заробляв кошти і просто їх не використав, я розвивав бізнес. У мене є багато нерухомості, яку я придбав в кінці 1990-х років - початку 2000-х років, яка коштувала тоді невеликі гроші ", - заявив він.

"Але я перетворив цю нерухомість в комерційну нерухомість. Фактично, коли я прийшов працювати в міську раду, я повинен був позбутися свого бізнесу, тому що це несумісно, але це я зробив чесно: я передав в управління і оренду тисячі квадратних метрів комерційної нерухомості. З цього я і живу ", - зазначив прем'єр.

При цьому він додав, що відкрито декларує свої доходи протягом багатьох років і його декларації з 2006 року можна знайти в публічному доступі.

Гройсман також запевнив, що чесно платить податки з кожної заробленої гривні, і це досить значні суми.

"15-20 років тому я не обрав шлях будь-яким чином ховатися, навпаки, повинен бути публічним. І як показав досвід, моя стратегія була абсолютно правильною", - підкреслив глава уряду.

Уніан

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування