Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Арештовані напали на охорону Лук’янівського СІЗО

Середа, 11 січня 2017, 21:38

У Києві напали на охорону Лук’янівського СІЗО.

Про це повідомив волонтер Роман Сініцин.

"Кажуть, в Лук'янівському СІЗО ЧП. Колишні бійці "Торнадо" напали на охорону. Поки без деталей, але поліції туди приїхало багато", - написав він на Facebook.

Інформацію про напад "Українській правді" підтвердив також речник Нацполіції Ярослав Тракало.

Він повідомив, що, за попередньою інформацією, між арештантами, яких доставили після засідання суду, та конвоєм виник конфлікт у будівлі СІЗО. Один із ув’язнених завдав собі тілесних ушкоджень і наразі під охороною доставлений до медзакладу.

Під час конфлікту будівлю СІЗО оточувала поліція задля того, щоб забезпечити порядок.

Водночас Тракало не зміг ані спростувати, ані підтвердити інформацію про те, що ув’язнені є бійцями роти "Торнадо". Він зазначив, що цю інформацію можуть повідомити лише у Мін'юсті.

Станом на 23:26 речник Нацполіції повідомив, що усі арештовані вже перебувають у камерах - конфлікт вичерпано. За фактом нападу внесена інформація до ЄРДР.

Як відомо, командира роти патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" ГУМВС України в Луганській області Руслана Оніщенка, а також 11 бійців роти обвинувачуть у вчиненні низки злочинів у складі злочинної організації, у тому числі тяжких та особливо тяжких.

Судові засідання неодноразово зривали прихильники "торнадівців".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування