На Одещині закрито рух ще двома трасами

Четвер, 12 січня 2017, 11:39

З 12:00 четверга, 12 січня, закрито рух для транспортних засобів на автодорогах Р-71 та Р-55 на території Одеської області.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Дорога Р-71 проходить по таких населених пунктах: Одеса – Іванівка – Ананьїв – Піщана – Хащувате – Колодисте – Рижовка (дорога міжнародного значення М-05). Дорога Р-55: Одеса – Вознесенськ – Новий Буг.

Крім того, діють обмеження руху для вантажних, великовагових та великогабаритних машин на автодорогах М-13 Кропивницький (Кіровоград) – Платонове (на м. Кишинів) та М-15 Одеса – Рені (на Бухарест). Решту обмежень на дорозі М-15 з 9 ранку четверга знято.

Досі заборонено рух автотранспорту на дорогах загального користування державного та місцевого значення у 11 районах Одеської області.

На Закарпатті з 08:30 ранку також обмежено рух для великовагових та великогабаритних транспортних засобів на автодорозі державного значення Н-09 Мукачево – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів у межах області та на в’їзді з Івано-Франківської до Закарпатської області.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...