На Донеччині через п'яний конфлікт вбито військового

Понеділок, 2 січня 2017, 10:08

У Волноваському районі Донеччини через побутовий конфлікт на ґрунті алкогольного сп'яніння вбито військовослужбовця.

Близько 1.00 до Волноваського відділу поліції надійшло повідомлення з лікарні, що у селі Донське помер 34-річний чоловік, мешканець Херсону. Ще двоє жителів Волноваського району 30 та 22 років госпіталізовані.

Попередньо встановлено, що у парку села Донське сталася бійка, повідомляє прес-служба ГУ НП в Донецькій області.

"Конфлікт спровокувало алкогольне сп’яніння з обох сторін, яке призвело до трагічних подій. В результаті насильницьких дій військовослужбовець отримав смертельне поранення", - прокоментував очільник поліції Донецької області В’ячеслав Аброськін.

На цей час усі учасники конфлікту встановлені. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України.

Прес-служба поліції Донеччини також повідомляє, що у Краматорську патрульний поліцейський, зупиняючи вуличну бійку, отримав тяжкі травми.

Патрульний поліцейський, який був не на службі, став свідком вуличної бійки та втрутився, щоб допомогти чоловіку, якого лупцювали четверо невідомих. Припиняючи злочин, поліцейський отримав удар по голові сокирою. Зловмисники затримані.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування