Після інавгурації Трампа сайт Білого дому "підкоригували"

Субота, 21 січня 2017, 10:08

Після інавгурації президента Дональда Трампа сайт Білого дому зазнав значних змін, а сторінки, присвячені політиці щодо зміни клімату та правах ЛГБТ, були видалені.

Як повідомляє Голос Америки, також на сайті з'явилася цитата Трампа з його передвиборним закликом "Повернемо Америці велич" і нові розділи, присвячені програмним пропозицій нового президента.

Зокрема, адміністрація виділила 6 тем і виклала свої пропозиції в цих областях.

Так, план "Америка перш за все" в сфері енергетики закликає до зниження енергетичних витрат і максимального використання ресурсів США, в області зовнішньої політики має на меті перемогу над радикальними ісламськими терористичними організаціями.

Також передбачається створення 25 млн нових робочих місць у найближчі 10 років і повернення до щорічного економічного зростання в 4%, планується повернення до потужних збройних сил через їх відновлення і створення передових систем протиракетної оборони.

Розділ з підтримки правоохоронних органів містить план будівництва стіни на кордоні (з Мексикою) для припинення незаконної імміграції та потоку банд, насильства і наркотиків; скасування статусу міст-притулків та депортацію нелегальних іммігрантів, які вчинили злочини із застосуванням насильства. Розділ "Торговельні відносини, що працюють для всіх американців", закликає до виходу з Транс-тихоокеанського партнерства і проведення нових переговорів щодо північноамериканської угоди про вільну торгівлю (NAFTA).

Як відомо, 20 січня Дональд Трамп склав присягу президента Сполучених Штатів Америки і почав чотирирічний термін на посту глави держави.

У своїй першій промові на посаді президента Трамп заявив, що США змінюють підхід до міжнародної співпраці та принципів вільного ринку.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News