Суд заарештував сина мера Лисичанська, що викрав людину

Понеділок, 23 січня 2017, 11:29

Лисичанський міський суд (Луганська область) помістив під варту сина мера міста Сергія Шиліна, який підозрюється в побитті і викрадення людини.

Про це пишуть "Українські новини" із посиланням на адвоката заарештованого Олександра Овчаренко.

"Суд обрав йому найжорсткішу міру запобіжного заходу - тримання під вартою на 2 місяці. Ще й без права внесення застави", - заявив юрист.

На думку захисника, таке рішення суду є незаконним, оскільки Шиліну інкримінують нанесення тілесних ушкоджень лише середньої тяжкості. Він вважає, що "певні сили зацікавлені політизувати цей процес".

Також адвокат стверджує, що його підзахисний не переховувався в Німеччині і був незаконно оголошений Україною в розшук по лінії Інтерполу. Він має намір оскаржити арешт Шиліна.

Як повідомлялося, 18 січня Шиліна затримали в Німеччині та передали правоохоронним органам України.

Він підозрюється в тому, що в серпні 2016 року в Лисичанську, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, разом з компанією друзів завдав тілесних ушкоджень чоловікові, помістив його в багажник автомобіля і поїхав з місця події.

За інформацією, яку дізналися ЗМІ, у багажник потрапив український прикордонник Андрій Колесников.

Батько Шиліна, теж Сергій, у листопаді 2015 року виграв вибори на посаду голови міської ради Лисичанська. Його другий, старший син Андрій Шилін теж має проблеми з законом – він оголошений у розшук за підозрою в наркоторгівлі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування