Суд знову переніс апеляцію на київський арешт Єфремова

П'ятниця, 27 січня 2017, 11:38

Апеляційний суд Києва вчергове переніс апеляцію на арешт екс-нардепа та колишнього керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

Про це повідомляє кореспондент телеканалу "112 Україна".

Цього разу засідання перенесли через те, що голова суду у справі перебуває на лікарняному.

З датою нового засідання ще не визначилися.

Таким чином, апеляцію захисту Єфремова на рішення суду попередньої інстанції про продовження політику терміну тримання під вартою переносять 8-й раз, зазначає журналіст.

Захист оскаржує продовження Печерським районним судом Києва терміну утримання під вартою Єфремова до 22 січня.

Як відомо, Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА (ч. 3 ст. 27, ст. 341 КК України); в пособництві в захопленні управління Служби безпеки України в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України).

Також його звинувачують у зумисних діях з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією, вчинені представником влади за попередньою змовою групою осіб, що призвели до тяжких наслідків (ч. 3 ст. 110 КК України); організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" (ч. 1 ст. 258-3 КК України).

Екс-"регіонала" звинувачують у державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України).

Єфремова затримали 30 липня 2016 року в аеропорту.

24 листопада Печерський райсуд Києва задовольнив клопотання Генпрокуратури про продовження запобіжного заходу у вигляді утримання для Єфремова до 22 січня 2017 року.

17 січня 2017 року Старобільський районний суд Луганської області, який розглядає справу по суті, продовжив Єфремову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 17 березня.

Єфремова вже тримають під вартою в Луганській області.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...