Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хабарника з Житомирської ОДА арештували з правом застави

Субота, 28 січня 2017, 18:12

Керівника одного з управлінь Житомирської облдержадміністрації, затриманого на хабарі 2500 доларів США, взято під варту з правом внесення грошової застави на суму майже 130 тис грн.

Таке рішення прийняв 27 січня Корольовський районний суд Житомира за клопотанням прокуратури, повідомляє прес-служба прокуратури Житомирщини.

Також повідомляється, що на даний час чиновник звільнений з посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України триває.

Санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Як повідомлялося, 25 січня під час отримання хабара затримали керівника одного з управлінь Житомирської облдержадміністрації та його посередника.

Слідчі встановили, що посадовець вимагав від приватних підприємців Житомирського району неправомірну вигоду у розмірі 2500 доларів США за безперешкодну діяльність у сфері переробки лісосировини.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування