Розвідка: у боях під Авдіївкою 10 бойовиків убито, 25 – поранено

Вівторок, 31 січня 2017, 12:13

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про ліквідацію 10-ти й поранення 25 бойовиків, які воюють із українськими військовими у промзоні Авдіївки.

Про це йдеться у повідомлені ГУР про обстановку на ДОнбасі станом на 31 січня.

"Найбільш загостреною залишається ситуація в районі промислової зони Авдіївка. Внаслідок ударів у відповідь сил АТО втрати противника склали: вбитими – 10 та пораненими – 25 військовослужбовців зі складу 11 окремого мотострілецького полку 1 АК (Донецьк) ЗС РФ" – сказано у повідомленні розвідників.

За їхніми даними, "суттєві втрати у підрозділах та частинах 1 АК ЗС РФ змушують командування корпусу вживати заходів, спрямованих на поповнення некомплекту особового складу".

"Командуванням 1 АК ЗС РФ прийнято рішення, щодо прийому на службу осіб, які мають травми та каліцтва, що не заважають виконанню завдань під час бойових дій", – заявляє ГУР.

"30 січня до Донецької клінічної лікарні імені Калініна надійшла вказівка командування російсько-окупаційних військ терміново виписати хворих військовослужбовців, які були госпіталізовані минулого тижня", – додає відомство.

Як відомо, з 29 січня бойовики посилено обстрілюють Авдіївку, через що постраждали люди та будівлі, місто знеструмлене, немає водо - й теплопостачання.

Влада готує евакуацію жителів міста.

Із 12.00 в Авдіївці очікували припинення вогню, але "тиші" досі немає.

Президент Петро Порошенко у вівторок збирає Військовий кабінет Ради національної безпеки і оборони.

Олена Рощенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування