Євробачення-2017: НТКУ визначилася з креативним продюсером та розробником дизайну

Середа, 4 січня 2017, 17:32

Національна телекомпанія призначила креативного продюсера "Євробачення -2017" та визначила розробника дизайну пісенного конкурса, який відбудеться у Києві. 

Так, згідно з повідомленням НТКУ,  креативним продюсером призначено режисера Олега Боднарчука, який працюватиме над творчим наповненням конкурсу разом з  шоу-продюсером Стюартом Барлоу.

Зокрема, Боднарчук відповідатиме за постановку відкриття шоу, інтервал-актів і виступи спеціальних гостей "Євробачення-2017", займається розробкою творчої складової конкурсу.

Боднарчук є режисером і креативним директором українських і закордонних шоу, зокрема працював над телепроектами "Фабрика зірок", "Голос країни" і "Голос. Діти", режисирував проект "America's got talent", премії "M1 Music Awards" в 2015 році й проект "Міс Україна" в 2015 і 2016 роках.

Разом з тим розробником дизайну "Євробачення-2017" обрано компанію "Група РЕ Дизайн", яка складається з двох українських креативних агенцій - Republique і Banda agency, які об'єдналися спеціально для цього проекту. 

Зазначається, що відбір проводився серед концепцій від 11 креативними агентствами, які є "винятково українськими або українськими представництвами міжнародних агентств".

Як відомо, раніше НТКУ домовилася про оренду Міжнародного виставкового центру для проведення "Євробачення-2017" за 35,1 млн гривень.

Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News