ГПУ спрямувала до суду обвинувальний акт у справі Єфремова

Середа, 4 січня 2017, 19:30
ГПУ спрямувала до суду обвинувальний акт у справі Єфремова

Управління ГПУ з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, спрямувало до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо екс-нардепа від Партії регіонів Олександра  Єфремова.

Про це ввечері у середу, 4 січня, повідомив генпрокурор Юрій Луценко. 

У кримінальному провадженні Єфремов підозрюється у вчиненні низки злочинів, зокрема в організації захоплення будівлі Луганської ОДА (ч. 3 ст. 27, ст. 341 КК України); у пособництві в захопленні будівлі управління СБУ в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України);  у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та держкордону України за попередньою змовою групою осіб, які призвели до тяжких наслідків (ч. 3 ст. 110 КК України); в організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" (ч. 1 ст. 258-3 КК України) та у державній зраді  (наданні іноземній організації та її представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України) (ч. 1 ст. 111 КК України).

Як відомо, раніше один з адвокатів Єфремова  повідомив, що екс-керівнику парламентської фракції "Партії регіонів" та його адвокатам вручили звинувачувальний акт.

У листопаді 2016 року Печерський райсуд Києва продовжив арешт Єфремова до 22 січня 2017 року.

20 грудня Апеляційний суд Києва оголосив перерву до 5 січня 2017 року в розгляді скарги на продовження арешту екс-"регіонала".

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування