У Кремлі "втомилися" від звинувачень розвідки США

Понеділок, 9 січня 2017, 14:30

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявляє, що розсекречена частина доповіді про хакерські атаки на США не містить доказів причетності до цього Росії.

"У нас спостерігається серйозна втома від цих звинувачень", - сказав він журналістам у понеділок, повідомляє "Інтерфакс".

"З нашої точки зору, як і раніше звучать абсолютно нічим не підкріплені голослівні звинувачення на досить аматорському, емоційному рівні, який навряд чи, напевно, можна застосувати до високопрофесійної роботи реально висококласних спецслужб", - додав Пєсков.

Він зазначив, що в Кремлі як і раніше не знають, якими реальними даними оперують творці цієї доповіді.

"Ми розуміємо, що наші американські колеги в різні етапи своєї історії проходили такі етапи "полювання на відьом". Ми пам'ятаємо такі періоди історії, ми знаємо, що потім вони змінюються більш тверезими фахівцями, більш тверезими підходами, орієнтованими все-таки на діалог, а не емоційні напади", - додав Пєсков.

Відповідаючи на питання, чи вивчав Володимир Путін розсекречену доповідь, прес-секретар глави держави відповів: "Це було доступно, я не можу сказати, наскільки детально (Путін її вивчив). Але в цьому звіті нічого немає, що варто було б детально читати".

Як повідомлялося, 6 січня американська розвідка розсекретила доповідь, в якій ішлося, що Путін розпорядився організувати в 2016 році "кампанію впливу", спрямовану на вибори президента США з метою підірвати демократичний процес і зганьбити кандидата від демократів Гілларі Клінтон.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...