Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гройсман: Засідання штабу по Авдіївці проходять кожні 2 години

Середа, 1 лютого 2017, 10:32

Засідання штабу щодо контролю ситуації в Авдіївці на Донеччині відбуваються кожні дві години: як на місці, так і в Києві.

Про це на засіданні уряду в середу повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"Сьогодні можливо підкреслити, що ми забезпечили на мінімальному рівні роботу всіх систем життєдіяльності. Єдине, що в місті внаслідок бомбардування немає електроенергії. Але розроблені абсолютно всі сценарії, за якими ми будемо діяти в залежності від розвитку ситуації", – сказав прем'єр.

"Всім необхідним місто забезпечене. Містечко обігріву розгорнуто. Соціальні служби працюють", – додав Гройсман.

Прем'єр повідомив, що дав доручення відновити роботу хоча б однієї школи, щоб у світловий день діти мали можливість навчатися.

За словами віце-прем'єра Геннадія Зубка, в Авдіївці зараз знаходяться близько 1,5 тисячі учнів, а також приблизно 300 дітей дошкільного віку.

Зубко наголосив, що саперні, аварійно-рятувальні і ремонтні бригади знаходяться в стані повної готовності, щоб вирушити на місце для відновлення електропостачання, але їм заважає відсутність режиму тиші.

Він пояснив, що саперні бригади мають розмінувати територію, тому що 29, 30 і 31 січня було випущено велику кількість снарядів, які "десь на рівні 30% не розірвалися і потребують розмінування".

Валентина Романенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування