Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нардеп Дубовой заперечує причетність до поставок російських двигунів

П'ятниця, 10 лютого 2017, 17:30

Колишній народний депутат від ВО "Батьківщина" Олександр Дубовой та його оточення заперечують відношення до поставок двигунів ДК "Укроборонпром".

Про це йдеться у копії листа Дубового, яку він опублікував у Facebook.

В листі, з яким він звернувся до ДК "Укроборонпром",  Дубовой просить надати інформацію про його причетність до поставок двигунів для військової техніки.

"Чи є в ДК "Укроборонпром" інформація про мою, Дубового Олександра Федоровича, будь-яку комерційну діяльність з резидентами чи не резидентами на поставку підприємствам ДК "Укроборонпром" до БТР-80 (або іншої модифікації)?", - запитав він.

"Чи є в розпорядженні ДК "Укроборонпром" відомості про причетність мене, Дубового Олександра Федоровича, або моїх братів – Бабенка Олега Анатолійовича чи Бабенка Олексія Анатолійовича до поставок підприємствам "Укроборонпром" двигунів до БТР-80 (або іншої модифікації) через молдовську фірму APROTEHPRO?", - запитав він.

У листі Дубовой категорично відкидає натяки на його участь у будь-яких корупційних діях при закупівлі двигунів до БТР-80.

Так само екс-нардеп заперечив відношення до поставок двигунів бізнесменів Олега і Олексія Бабенків, яких він назвав своїми двоюрідними братами.

Як відомо, 8 лютого у програмі "Слідство Інфо" вийшов сюжет про те, що "Укроборонпром" закуповує двигуни російського виробництва через молдовську фірму-посередника.

У сюжеті стверджувалось, що молдавська фірма "APROTEHPRO" через засновників пов’язана з братами Бабенками, які входять до близького оточення екс-нардепа "Батьківщини" Олександра Дубового.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування