У Росії почали просувати четвертий термін Путіна

Понеділок, 13 лютого 2017, 13:23

У Росії починають говорити про четвертий президентський термін для Володимира Путіна.

Про зацікавленість в цьому російського бізнесу заявив голова Російського союзу промисловців і підприємців Олександр Шохін в інтерв'ю пропагандистського каналу НТВ.

"Повертаючись до теми передбачуваності і стабільності, безумовно, бізнес зацікавлений в тому, щоб Володимир Путін пішов на новий термін", - заявив він пояснивши свою думку тим, що політична і економічна програми Путіна зрозумілі.

"Нам хотілося б, щоб якомога раніше почалася президентська кампанія. З огляду на те, що в травні повинно бути готове кілька програм, то, взагалі-то, можна було б і до канікул літніх визначитися і з президентством Володимира Путіна, і найголовніше - з програмою", - заявив він.

"Ідеально було б, звичайно, щоб не тільки була програма оприлюднена, але і команда, яка буде реалізовувати цю програму, щоб, скажімо, не в травні 2018 року якісь то нові обличчя в уряді з'являлися", - заявив він.

Говорячи про санкції проти РФ, він висловив думку, що при Трампі вони будуть скасовані.

"Дай бог Трампу два терміни в Білому домі попрацювати. Якщо так, то санкції, безумовно, будуть скасовані. Але мені здається, що в період 2-3 років, я думаю, що ми зуміємо врегулювати і ситуацію на сході України", - сказав він.

"І першим кроком, безумовно, тут може і має бути співпраця в Сирії і в цілому в боротьбі з тероризмом. Я думаю, якщо нам вдасться зробити перший крок, це буде дуже хорошим сигналом для скасування санкцій", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News