АТО: 72 обстріли, бойовики застосували артилерію і міномети

Вівторок, 14 лютого 2017, 06:25

Російсько-окупаційні війська порушують режим тиші, обстрілюючи позиції ЗСУ з важкого озброєння, гранатометів та стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку з артилерії 122 міліметрів  обстріляно Піски. Зі 120- та 82-міліметрових мінометів – Невельське, Верхньоторецьке, Авдіївку та Троїцьке. З гранатометів та стрілецької зброї Невельське, Зайцеве, Піски, Новолуганське, Верхньоторецьке, Новоселівку Другу та Луганське. По Невельському вогонь вів снайпер.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії, танків, БМП та БТР окупанти обстрілювали Водяне. З мінометів різних калібрів – Павлопіль, Красногорівку, Широкине. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Лебединське, Богданівку, Павлопіль, Широкине. Також по Широкиному вели вогонь БМП та снайпер.

На Луганському напрямку бойовики використовували 82-міліметрові міномети та гранатомети, обстрілюючи  позиції сил АТО в районі Кримського, Валуйського, Новоолександрівки та Станиці Луганської.

В цілому за минулу добу, 13 лютого, штаб АТО зафіксував 72 обстріли, в результаті яких отримав поранення один боєць ЗСУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News