Прем’єр: Вважаєте, що я маю стосунок до корупції, – наведіть приклади

Вівторок, 14 лютого 2017, 11:13

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман запевняє, що не причетний до корупційних діянь.

Про це він заявив, звітуючи на засіданні Кабінету міністрів.

"Якщо хтось вважає, що я як прем’єр-міністр маю стосунок до корупції в нашій країні, – наведіть реальні приклади", – сказав Гройсман.

"Я абсолютно чесний перед кожним українським громадянином. І для мене це не вперше: я 10 років працюю у владі – 8 у місцевій, 2 у центральній – і я ніколи не від кого не відвертав очі. Я служив і буду служити своїй країні і кожному з тих, хто потребує турботи влади…", – додав він.

"Тому перед тим, як робити свої пустопорожні заяви, наситьте їх конкретикою. Але у вас нічого не вийде, тому що цього просто немає", – сказав глава уряду.  

"Можете фантазувати, вигадувати – я дбаю сьогодні про 45-мільйонну країну, і хочу забезпечити людям комфорт, тому закликаю всіх до тверезого розуму і до розуміння того, що будь-які дії приводять до наслідків. І я б хотів, щоб ці наслідки були позитивними для країни і її громадян", – заявив він.

Як відомо, фракція "Батьківщини" домагається відставки Гройсмана з посади прем’єр-міністра за "непрофесійне управління країною".

Про основні економічні провали влади за версією "Економічної правди" читайте у статті "Сім пробоїн українського судна. Що було у 2016 не так".

Олена Рощенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування