Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб повідомив про 4 поранених у зоні АТО

Субота, 18 лютого 2017, 12:29

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, четверо військовослужбовців зазнали поранень.

Про це на брифінгу 18 лютого повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

За даними штабу,  на Донецькому напрямку за минулу добу сталося 30 ворожих обстрілів, 14 з них - з важкого озброєння, на Маріупольському - 35 обстрілів, також загострилася обстановка у Волноваському районі. "Під Авдіївкою кількість випущених боєприпасів іде на сотні", - зазначив Мотузяник. 

За його словами, позиції сил АТО у напрямку н.п. Трудівське, Старогнатівка, Новогригорівка були обстріляні з ворожих гармат та мінометів, при цьому снарядами пошкоджено кілька одиниць автотехніки ЗСУ. 

У напрямку Луганська противник здійснив 8 обстрілів, у Кримському окупанти застосовували міномет і ПТРК, серія провокацій сталася у Попаснянському районі. також обстріл відбувся у Станиці Луганській.

Як відомо, раніше  у поліції Донецької області повідомили про обстріли околиць Волновахи та Авдіївки, внаслідок яких було поранено  4 цивільних осіб. Також у прес-центрі штабу АТО повідомили про загибель волонтера від осколкового поранення. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування