Бойовики застосували "Град" біля Водяного – штаб

Субота, 18 лютого 2017, 22:22
Бойовики застосували Град біля Водяного – штаб

Бойовики обстріляли українські позиції поблизу Водяного із застосуванням реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град".

"Сьогодні російсько-окупаційні війська у черговий раз порушили Мінські домовленості. Близько 21.00 години позиції українських військ поблизу населеного пункту Водяне, що на Маріупольському напрямку, були обстріляні із застосуванням реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" , - повідомляє прес-центр штабу АТО.

Під час обстрілу по українським позиціям окупанти випустили щонайменше три десятка реактивних снарядів. Обстріл тривав 30 хвилин. Інформація уточнюється.

Штаб також повідомляє, що до знеструмлення Авдіївки призвів черговий артилерійський обстріл з боку російсько-окупаційних військ.

"Упродовж дня по позиціям Збройних Сил України в районі Авдіївки противник застосував танки та міномети калібру 120 міліметрів, що ймовірно і стало причиною аварії на лінії електромереж", - заявили в прес-центрі.

Там уточнили, що електропостачання в Авдіївці зникло між 19 та 20 годинами.

"Як повідомляють офіцери Оперативного прес-центру, поступово знижується температура в системі опалення, мобільний зв’язок працює із перебоями", - додали в штабі.

Як повідомлялося, у суботу ввечері глава Донецької облВЦА Павло Жебрівський повідомив, що Авдіївка, Авдіївський коксохімічний завод та "Донецька фільтрувальна станція" знову знеструмлені.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування