Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Авдіївка: з українського боку пориви ЛЕП ліквідовано, ремонту на боці бойовиків не було

Неділя, 19 лютого 2017, 22:05

У Авдіївці з українського боку ліквідовано усі 5 поривів ЛЕП, вода у місто подається за визначеним графіком, каналізаційно-насосна і насосна станції працюють на електрогенераторах.  

Про це ввечері 19 лютого повідомив глава Донецької облВЦА Павло Жебрівський.

"Вода у місто подається за визначеним графіком – від 16:00 до 22:00. Каналізаційно-насосна і насосна станції працюють на електрогенераторах. Коксохім (АКХЗ) підтримує достатній температурний режим у тепломережах міста. Система газопостачання у місті працює у штатному режимі", - повідомив він.

За словами Жебрівського, група електромонтажників, яка виходила на ліквідацію поривів ЛЕП з українського боку, "справилась зі своєю роботою відмінно".

"Натомість групу монтажників із того боку російська сторона не допустила до робіт, посилаюсь на ніби-то обстріли наших військових. Але це абсолютний фейк – ЗСУ однозначно не стріляли, адже у районі були наші працівники", - додав він.

Глава облВЦА зазначив, що на непідконтрольній території пошкоджено опору ЛЕП над Горлівською трасою.

"20 лютого наша сторона в СЦКК знову подає запит режиму тиші, щоб ремонтники повністю відновили лінію електропередачі", - повідомив Жебрівський. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування