Через блокування колій у Бахмуті поліцію підняли по тривозі

Четвер, 2 лютого 2017, 13:17

Поліцейських Бахмутського району на Донеччині підняли по тривозі та перевели на посилений режим несення служби через блокування активістами залізничного переїзду в Бахмуті.

Про це повідомляє 2 лютого начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін у своєму Facebook.

"Невідомі озброєні люди у камуфляжі та на бусах перекрили залізничне полотно в Бахмуті, заблокували тепловоз, де перебувають працівники залізниці, з метою перекриття руху на станцію Микитівка. На місці знаходиться слідчо-оперативна група поліції", – повідомляє він.

 
facebook

Аброськін вважає подібні дії деструктивними в умовах, коли поліція Донеччини "працює з надривом, всупереч усьому в Мар'їнці, Красногорівці, Авдіївці, Новолуганському, захищаючи і надаючи допомогу жителям нашої багатостраждальної області".

На думку головного донецького поліцейського, "окремі політики та активісти намагаються дестабілізувати ситуацію, блокуючи залізницю".

"Підтримую Георгія Туку (заступник міністра з питань окупованих територій – ред.), що така поведінка є злочинною і може призвести до того, що мешканці Донеччини залишаться без тепла", – наголосив Аброськін.

Як повідомлялося, 2 лютого ветерани і активісти перекрили залізничний переїзд поблизу міста Бахмут Донецької області.

Акція "блокади торгівлі з окупантами" розпочалася 25 січня, коли активісти заблокували залізницю Луганськ-Лисичанськ-Попасна на ділянці Гірське-Золоте, а також станцію "Світланове" із закликами про припинення торгівлі з незаконними збройними формуваннями.

28 січня організатори блокади Донбасу заявили про намір її розширити.

Представники місцевої влади, голова СБУ осудили такі дії, назвавши їх популістськими.

31 січня прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що отриманню вугілля з непідконтрольних територій на Донбасі на даний момент немає альтернативи.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування