Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кривошея і Силантьєв божаться, що не знали про "підривну" діяльність помічника

Вівторок, 21 лютого 2017, 17:15

Народний депутат з фракції Народний фронт Геннадій Кривошея, помічника якого підозрює СБУ у співпраці з РФ, переконує, що готовий до будь-яких слідчих дій.

Про це він заявив в кулуарах ВР у вівторок.

"Я готовий до слідчих дій, щоб мене опитали, взяли всю необхідну інформацію. Я спеціально роздрукував свої законопроекти всі. Я не приймав участі в жодному круглому столі, не обговорював ні з ким законопроекти про мову, питань федералізації не піднімав", - зазначив нардеп.

Також Кривошея зауважив, що не знав, що його помічник Юрій Житомирський працював з іншими народними депутатами і пообіцяв його звільнити.

"Я хочу, щоб Житомирський був затриманий. Все те, що він сказав на записах СБУ – це наклеп", - зазначив нардеп.

"Я готовий хоч зараз їхати в СБУ, не буду ховатися від слідства. Я готовий надати всі копії вхідної, вихідної документації, навіть готовий опечатати кабінет", - додав Кривошея.

Водночас Денис Силантьєв з Радикальної партії заявив: "Я це дізнався все зі ЗМІ. З Житомирським я ще не спілкувався, але вже дав команду звільнити".

"Нехай СБУ розбирається, чим ця людина займалася. Він був моїм помічником лише три місяці, я не знав, що він був помічником інших депутатів. З тих переговорів, які опублікували медіа,  виходить, що він у своїх цілях використовував прізвища депутатів", - сказав він.

Як відомо, у вівторок голова СБУ Василь Грицак заявив, що Служба безпеки викрила групу осіб, які на замовлення РФ готували різні заходи із дестабілізації ситуації в Україні.

До них входили помічники деяких народних депутатів, зокрема Юрій Житомирський, який за даними СБУ, є помічником трьох нардепів: Геннадія Кривошеї (фракція "Народний фронт"), Дениса Силантьєва (фракції Радикальної партії Ляшка) та Тетяна Бахтєєвої (фракція Опоблоку).

Однак сайт "Посіпаки" вказує, що Житомирський Юрій Михайлович є помічником на громадських засадах нардепів Силантьєва, Кривошеї, Бідьовки та Волинця.

Роман Кравець, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування