Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підозрюваний у шахрайстві Гречківський заявив, що не піде на угоду зі слідством

Субота, 25 лютого 2017, 13:38

Підозрюваний у шахрайстві член Вищої ради правосуддя Павло Гречківський не має наміру йти на угоду зі слідством.

Про це він заявив в інтерв'ю Українським Новинам.

"Я стверджую, що не винуватий, тому про жодну співпрацю зі слідством (як уточнила представник Гречківського, йдеться про "угоду зі слідством" - УП) йтися не може. Ніхто мені таких пропозицій пропозицій не робив, напевно тому, що зрозуміла уся їх безперспективність", - заявив він. 

Гречківський також висловив упевненість, що у нього "досить правових аргументів і моральних сил", щоб протистояти тиску з боку прокуратури.

Також він заявив про "зацікавленість окремих осіб" надати йому допомогу у припиненні кримінального провадження за грошову винагороду.

"З першого дня різні люди виявляють свою зацікавленість у тому, щоб запропонувати мені такого роду "допомогу". Але я всім цим "помічникам" можу сказати привселюдно, щоб не намагалися. Я живу в рамках правового поля й "їхнім способом" свої проблеми не вирішував ніколи", - заявив Гречківський

Як відомо, 22 вересня 2016 року Печерський районний суд Києва відмовився заарештувати й відпустив Гречківського під заставу в розмірі 3,85 млн гривень.

Генпрокуратура оголосила йому підозру за ч.3 ст. 15, ч.4. ст. 190 Кримінального кодексу. Відповідно до матеріалів досудового розслідування та врученої підозри, ідеться про незакінчений замах на шахрайство.

23 вересня 2016 року Гречківський заявив, що йде в безстрокову відпустку на час розслідування.

У січні Гречківський повернувся до роботи у ВРЮ.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування