"Тиша" для відновлення електропостачання Авдіївки досі не погоджена

Неділя, 26 лютого 2017, 09:19

Російська сторона СЦКК так і не дала гарантій припинення вогню для ремонту електромережі поблизу Авдіївки.

Про це повідомляє в неділю зранку міністерство з питань тимчасово окупованих територій у Twitter.

"Ремонтні бригади готові розпочати роботи в супроводі ОБСЕ, проте погодження "режиму тиші" в СЦКК зі сторони РФ так і не отримано", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, як повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій, станом на 7 годину ранку 26 лютого централізоване електропостачання в Авдіївці відсутнє.

Теплопостачання у місті, де проживає близько 22 тисяч чоловік, здійснюється централізовано за рахунок теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу.

Централізоване водопостачання здійснюється по графіку з міського резервуара. Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від 10 генераторів.

24 січня в результаті бойових дій стався порив повітряної високовольтної лінії електропередач 110 кВ поблизу м. Авдіївка, внаслідок чого припинено електропостачання

м. Авдіївка, а також Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують водою та теплопостачанням місто.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування