Співробітник ДСНС, якого поранили в Авдіївці, вижив

П'ятниця, 3 лютого 2017, 07:26

Співробітник ДСНС Дмитро Тритейкін, який отримав поранення в ході обстрілу Авдіївки ввечері 2 лютого, живий.

Про це повідомив директор Авдіївського коксохімічного заводу Муса Магомедов на сторінці в Facebook.

"Тритейкін Дмитро живий. Перевезли у 66-й госпіталь", - повідомив він.

"Тепер має прожити (довго), раз ми його поховали", - додав він.

У свою чергу голова Донецької ОДА Павло Жебрівський повідомив, що внаслідок обстрілу Авдіївки станом на 08:00 - двоє загиблих: місцева мешканка та військовослужбовець ДСНС.

Поранення отримали троє: офіцер ДСНС, іноземний фотокореспондент та місцева мешканка, яка отримала легке поранення в результаті попадання снаряду у п’ятиповерхівку та відмовилась від госпіталізації. Пораненим надається уся необхідна медична допомога.

Раніше Магомедов повідомляв, що Тритейкін помер. Близько першої години ночі він повідомив, що Дмитро живий, але його оперують.

Тритейкін був поранений в живіт.

Як відомо, у четвер ввечері бойовики обстріляли Авдіївку, снаряди прицільно лягли в точки надання гуманітарної допомоги населенню.

Також бойовики посилили обстріли Мар'їнки та Красногорівки. Застосовується важке озброєння.

Ситуація в Авдївці різко загострилась 29 січня, однак 1 лютого бойовики все ж частково припиняли вогонь відповідно до домовленостей про режим "тиші".

Вдень 1 лютого бойовики порушили "тишу" й обстріляли бригаду електромонтажників, через що ті не дійшли метрів 300 до місця можливого розриву ЛЕП.

2 лютого вранці бойовики дотримувалися режиму тиші на окремій ділянці не більше кількох годин, де мали відбуватися ремонтні роботи. Однак станом на 11:40 Жебрійвський повідомив, що бригада електромонтажників через обстріли не змогла вийти в район пошкодження ліній електропередач для відновлення електропостачання в Авдїівці.

Про стан справ в Авдіївці і про причини загострення можна прочитати тут.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування