Мер Луцька у реанімації – ЗМІ

П'ятниця, 3 лютого 2017, 08:55

Луцький міський голова Микола Романюк перебуває у Луцькій міській лікарні. 

Як повідомляє місцевий ресурс 0332.ua з посиланням на "надійні джерела", увечері 1 лютого здоров'я мера різко погіршилося і його вночі забрала "швидка".

"Нині Микола Романюк перебуває в реанімації у стані коми, що підтверджують і лікарі медичного закладу", – пише видання. 

У прес-службі міськради "Українській правді" підтвердили, що Романюка госпіталізували, але про його поточний стан у мерії не знають.   

Микола Романюк
Микола Романюк

Раніше ВолиньPost опублікував заяву родини мера:

"Протягом декількох останніх годин містом поширилась інформація щодо госпіталізації та важкого стану Луцького міського голови Миколи Романюка. З метою уникнення всіляких непорозумінь і неточностей, повідомляємо, що Микола Ярославович дійсно був госпіталізований 31 січня цього року і перебуває на лікуванні в Луцькій міській клінічній лікарні".

25 січня у Луцьку поширювалися чутки про те, що Микола Романюк нібито помер.

У Facebook мера за те число оприлюднено допис: "Сьогодні в місті була запущена провокаційна інформація стосовно мене. Це підло, цинічно та втрата будь-яких моральних цінностей. Бажаю організаторам цих чуток здоров'я та довгих років життя! Бог вам суддя".

Після повідомлення про госпіталізацію користувачі Facebook почали зичити Романюку одужання, а його родині – "терпіння і не слухати злі язики".

Олена Рощенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування