Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Директора департаменту НБУ упіймали на великому хабарі

П'ятниця, 3 лютого 2017, 10:01

Генпрокуратура викрила директора департаменту платіжних систем Національного банку України та трьох його спільників під час одержання 25 тисяч доларів хабара.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

За даними відомства, це була лише остання частина хабара. Голову департаменту затримали 2 лютого під час одержання грошей. Разом з ним у схемі брали участь троє спільників, які виступали у ролі посередників. Один із вказаних осіб є громадянином Азербайджану.

Повідомляється, що керівник департаменту через посередників вимагав від директора одного із товариств з обмеженою відповідальністю хабар на загальну суму 35 тисяч доларів у два етапи за реєстрацію в Нацбанку внутрішньодержавної платіжної системи "Платисервіс" та видачу вказаному підприємству відповідного свідоцтва.

Затриманому та його спільникам повідомлено про підозру. Вирішується питання про арешт затриманих.

За даними, що містяться на сайті НБУ, директором департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку Нацбанку є Сергій Шацький.

Як повідомлялося, 24 січня Національний банк узгодив правила платіжної системи "Платисервіс" та видав платіжній організації цієї системи ТОВ "Платисервіс" свідоцтво.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування