Захарченко відправив воювати в Авдіївку особисту охорону – розвідка

П'ятниця, 3 лютого 2017, 10:27

Через бойові втрати на тимчасово окупованих територіях Луганської області бойовики набирають місцевих громадян для поповнення підрозділів "1 армійського корпусу".

Про це повідомляє 3 лютого Головне управління розвідки Міністерства оборони.

Новобранців, без підготовки, направляють до частин та підрозділів, що беруть участь у бойових діях на авдіївському напрямку.

У ГУР також повідомляють, що 2 лютого 2017 року ватажок бойовиків т.зв. "ДНР" Олександр Захарченко віддав розпорядження відправити на лінію зіткнення особовий склад зі складу підрозділу особистої охорони.

"У 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ у зв’язку з неукомплектованістю особовим складом на військову службу приймають осіб, які раніше були звільнені за грубі порушення військової дисципліни, у т.ч. невиконання наказів, крадіжки та пияцтво", – йдеться в повідомленні розвідки.

На виконання наказу т.зв. "командувача козачої національної гвардії РФ" М.Козіцина (керівника російської козачої організації "всевелике військо донське") від 30 січня у Ростовській області РФ оголошено додатковий набір з метою доукомплектування 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

На території Ставропольського краю РФ отамани місцевих козацьких організацій розпочали активну роботу серед підконтрольного їм особового складу щодо збору для направлення у зону збройного конфлікту на Сході України для посилення передових підрозділів 1 АК ЗС РФ.

"Водночас, переважна більшість представників вказаної соціальної групи відмовляються від участі у бойових діях", – стверджує розвідка.

Як відомо, у п'ятницю бойовики обстріляли зі 152 міліметрової артилерії, 120 та 82 міліметрових мінометів Авдіївку, Луганське та Троїцьке.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування