Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Авдіївці намагаються відновити електропостачання. Там поки тихо

Субота, 4 лютого 2017, 12:54

Зранку групи електромонтерів та розмінувальників знову вийшли на лінію пориву ЛЕП під Авдіївкою.

Про це повідомив глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, від російської сторони в СЦКК отримали письмове підтвердження щодо припинення вогню.

"Щодо опалення у місті, Авдіївський Коксохім надзусиллями забезпечує в тепломережах житлового сектору температуру теплоносія на рівні 70 градусів", - додав Жебрівський.

За його словами, максимальні зусилля спрямовуються на відновлювальні роботи у приватному секторі Авдіївки та забезпечення його мешканців продуктами харчування. Зранку автомобілі з продуктами харчування і водою виїхали на приватний сектор. Там також продовжують працювати військові польові кухні.

Також із місцевих людей були створені будівельні бригади для відновлення пошкоджених будинків та об’єктів інфраструктури.

Він повідомив, що, станом на вечір п'ятниці, загалом за минулий тиждень агресор пошкодив у Авдіївці 114 приватних будинків, 22 картири у восьми багатоповерхових будинках, 4 приватні гаражі. Пошкоджень зазнала також залізнична станція Авдіївки.

Водночас, як повідомляє кореспондент "Української правди", станом на 13:45 режим тиші в Авдіївці дотримується. В місті не чути стрілянини.

Разом з тим, як повідомив на своїй сторінці у Facebook віце-прем’єр, міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко, у під'їздах дев’яти та п'ятиповерхівки після обстрілу 2 лютого відновили опалення. 

За його словами, температура у будинках підтримується на рівні від 18 до 22 градусів, а  температура на вулиці +1.

Водночас Зубко повідомив, що опалення в п'ятиповерхівці по вул. Соборній, в яку потрапили снаряди в ніч на суботу, відключено.

Як повідомлялося, у п'ятницю енергетики компанії "ДТЕК Енерго" не змогли відновити електропостачання в Авдіївці через обстріли.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...