У понеділок ворог обстрілював Авдіївку 12 годин – штаб АТО

Вівторок, 7 лютого 2017, 12:16

Ситуація в Авдіївці на Донеччині залишається напруженою, ворожі обстріли минулої доби сумарно тривали близько 12 годин.

Про це на брифінгу у вівторок розповів речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Абсолютна тиша в Авдіївці зберігалася приблизно з 9-ї ранку до 3-ї години дня. До і після цього окупанти активно застосовували міномети. Після обіду ворог відкривав вогонь з 152-мм гармат, після заходу сонця здійснив більше 20 танкових пострілів", – сказав полковник.

За словами Мотузяника, на флангах Авдіївки вдень 6 лютого активними були ворожі снайпери противника, а ввечері бойовики провели мінометні обстріли українських позицій.

"Не припинилася бойова активність окупанта і в районі Донецького аеропорту, де наші позиції в Опитному декілька разів попадали під обстріли з використанням гранатометів та кулеметів, після заходу сонця ворог там застосовував міномети", – сказав речник АТО.

У самому місті представники центральних та місцевих органів влади працюють над ліквідацією наслідків обстрілів противника.

"Так, вчора 7 ремонтних груп усунули 44 пошкодження у приватному та комунальному секторі міста. Уже сьогодні зранку, ремонтні групи знову вийшли на об’єкти. Донецька фільтрувальна станція працює в штатному режимі", – зазначив Мотузяник.

Валентина Романенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News