Аброськін обурився зухвалим Семенченком і блокувальниками-"гастролерами"

Вівторок, 7 лютого 2017, 14:48

Донецька поліція була змушена розблокувати у понеділок дорогу стратегічного напрямку Бахмут-Константинівка, яку заблокували невідомі із нардепом Семеном Семенченком.

Про це у вівторок розповів Нацполіції Донецької області В'ячеслав Аброськін під час прес-конференції.

"Нам довелося відволікатися на людей, які блокують залізничну дорогу і вчора заблокували автомобільну дорогу, яка наразі є стратегічним напрямком для Донецької області. Це дорога Бахмут-Константинівка. О 16:00 у понеділок невідомі в балаклавах, у камуфляжному одязі із дерев'яними "дринами" перекрили дорогу у двох напрямках, в результаті чого було велике скупчення військового, цивільного і медичного транспорту",- сказав він.

"Зі слів блокувальників, вони не пропускали 7 автобусів із "тітушками", які їхали у Курахово для розблокування блокади залізничних сполучень", - додав Аброськін.

Він розповів, що оскільки була перекрита дорога, він розпорядився розблокувати її.

"На місці знаходився народний депутат Семен Семенченко, який поводився зухвало, ображав працівників поліції, перешкоджав руху автотранспорту по дорозі стратегічного сполучення. На це йому було неодноразово вказано", - розповів він.

За його словами всі люди, близько 28 людей, що були разом із Семенченком були з різних регіонів України.

"Серед них є як раніше засудженні, так і особи без конкретного місця проживання. Під час словесних перепалок з цими людьми було чути вигуки про те, що ми брали участь в Іловайську чи ще десь", - сказав він, додавши, що "закон один для всіх, і немає ні в кого права блокувати дорогу".

"Ні народним депутатам, ні начальникам поліції, нікому", - додав Аброськін.

За його словами факт блокування дороги зафіксований і внесений у ЄРДР.

Як відомо, у мережі оприлюднили відео, на якому один із учасників "блокади" дає ляпаса керівнику обласної Нацполіції.

Українська правда

              

   

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування