Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Онищенко показав заяву про вихід з "Волі народу" з власним підписом

Четвер, 9 лютого 2017, 11:57

Народний депутат з групи "Воля Народу" Олександр Онищенко заявляє, що надсилав у Верховну Раду заяву про вихід із групи із власним підписом.

Про це він заявив в коментарі "Українській правді".

"По-перше, я в житті не спілкувався з Парубієм. Чи не говорив з ним. По-друге, я не кричу, по життю. Хто мене знає, скаже, що я людина по життю спокійний і стриманий в емоціях. Ну і третє, підпис під папером мій є", - написав він, оприлюднивши саму заяву, зі штампом Апарату ВР за 26 жовтня 2016 року.  

 

Як відомо, у статті УП "Рада повертається. Коаліція без Бублика, нова партія Тарути та як поділити Трампа" співрозмовник з оточення спікера Ради розповів, що Онищенко розмовляв з Парубієм і "фактично кричав, що він ніякої заяви не писав".

"Хоча заяву принесли його помічники, правда, без підпису", – сказав співрозмовник.

Про свій вихід з "Волі народу" Онищенко заявив у жовтні минулого року.

За даними на сайті ВР до складу групи "Воля народу" зараз входять 19 нардепів.

2 лютого директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник планує розпочати заочне засудження нардепа Олександра Онищенка вже в лютому.

Раніше Ситник сподівався почати судити нардепа Онищенка за газові махінації до кінця 2016 року.

Онищенко підозрюється в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

8 серпня Онищенка оголосили у національний розшук. 19 жовтня у НАБУ повідомили, що Інтерпол протягом 30 днів має повідомити своє рішення щодо оголошення Онищенка у міжнародний розшук для подальшого його затримання і обрання йому запобіжного заходу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування