Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОРДЛО вимагають візиту на українські підприємства – Геращенко

Середа, 1 березня 2017, 16:04

Представники окремих районів Донецької та Луганської областей вимагають візиту своїх представників на українські підприємства.

Про це повідомляє 1 березня перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактній групі Ірина Геращенко за результатами засідання в Мінську гуманітарної підгрупи.

"Відлуння одного "приватного візиту" на Донбас: сьогодні ОРДЛО заявили , що в рамках "программы воссоединения народов Донбаса" вони тепер вимагають зворотній візит так званого "МНС і громадських організацій" на українські підприємства на підконтрольних територіях", – написала вона у Facebook.

Як відомо, 24 лютого керівник центру зі звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан і народний депутат України Надія Савченко, яка побувала раніше в полоні бойовиків і була згодом визволена з російської в'язниці, відвідали окупований Донецьк.

За припущенням української влади, вони перетнули лінію розмежування в невстановлених місцях.

Савченко тоді повідомила, що відвідала дві камери, де утримуються 6 українських військовополонених, а наступного дня опублікувала список 34 українських полонених, яких вона відвідала в ОРДЛО.

Після цього бойовики "ДНР" заявили, що хочуть здійснити "візит у відповідь" до Києва.

Савченко ще планують допитати з приводу її поїздки в Донецьк.

Українська правда

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...