У Торецьку затримали учасника "блокади": розшукували за правопорушення

Субота, 11 березня 2017, 15:05

У Торецьку (Донецька обл.) поліція затримала одного з учасників "блокади Донбасу", який перебував у розшуку у Миколаївській області за нетяжке правопорушення.

Про це 11 березня повідомили в управлінні поліції Донецької області.

"10 березня на лінію 102 надійшло повідомлення від учасників блокади на станції Кривий Торець про те, що серед них є людина, яка перебуває у розшуку. Одночасно до поліції звернувся 35-річний мешканець Миколаївської області, який повідомив, що до будинку, де він мешкає, прийшли близько 10 його товаришів, учасників блокади, які висловлюють погрози фізичної розправи на його адресу, та він побоюється за власне життя", - повідомили в НП.

Правоохоронці, які прибули на місце події, доправили чоловіка до відділення поліції для прийняття заяви та дачі пояснень.

"Встановлено, що затриманий перебуває у розшуку за Очаковським міським судом Миколаївської області за ч. 1 ст.125 (легке тілесне ушкодження) КК з метою приводу для обрання йому запобіжного заходу. Відповідна ухвала Очаківського міського суду датована 3 березня 2017 року", - повідомили у поліції. 

Чоловік був затриманий у порядку ст. 208 КПК та буде переданий поліції з Миколаївської області для доставки його в суд.

Також встановлено, що затриманий брав участь у блокаді залізничної колії з перших днів – у Бахмуті, потім у Торецьку.

"Зі слів самого чоловіка, він побачив, що блокувальники працюють на руку РФ. Чоловік поділився своїми висновками з товаришами, через що вони вирішили "здати" його в поліцію", - повідомили у поліції та зазначили, що про те, що він перебував у розшуку, вони знали з самого початку.

За словами глави облуправління поліції В'ячеслава Аброськіна, у лавах "блокувальників" є кілька десятків осіб, які раніше мали проблеми із законом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування