Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб: На об’єктах інфраструктури Донбаса зросла загроза терактів

Неділя, 12 березня 2017, 20:35
Штаб: На об’єктах інфраструктури Донбаса зросла загроза терактів

На території об’єктів інфраструктури Донецької та Луганської областей значно зросла загроза проведення терористичних актів.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО, яке оприлюднено ввечері 12 березня. 

"Упродовж останніх кількох днів значно зросла загроза проведення терактів на території об’єктів інфраструктури Донецької та Луганської областей. У тому числі фіксуються спроби проникнення ДРГ противника на територію, підконтрольну Україні", - повідомили у штабі. 

"З огляду на це штабом АТО та силами усіх суб’єктів антитерористичної операції - СБУ, НГУ, НПУ, ДПСУ, ДСНС та ЗСУ - проводяться контрдиверсійні заходи, внаслідок яких введено додаткові обмеження та посилено фільтраційні заходи. Зокрема, підрозділи Нацполіції переведено на посилений режим несення служби. Проводяться додаткові перевірки громадян на блокпостах та у місцях великого скупчення людей", - зазначено у повідомленні. 

У штабі наголосили, що такі заходи "мають тимчасовий характер і направлені виключно на забезпечення безпеки мирного населення".

Як відомо, раніше в управліннях Нацполіції Донеччини та Луганщини повідомили, що поліція переходить на посилений варіант несення служби через загострення ситуації на лінії розмежування.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування