Комісія МОЗ у лікарні "Феофанія" перевіряє діагнози Насірова

Понеділок, 13 березня 2017, 17:43

Клініко-експертна комісія Міністерства охорони здоров'я розпочала виїзне засідання в клінічній лікарні Державного управління справами "Феофанія" задля того, щоб перевірити діагнози, поставлені відстороненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову.

Про це повідомляє прес-служба МОЗ на Facebook-сторінці.

У відомстві нагадали, що раніше НАБУ звернулося до МОЗ з проханням провести клініко-експертну оцінку встановлених діагнозів Насірову та результатів наданої йому медичної допомоги. 

Згодом комісія продовжить роботу в державній установі "Національний науковий центр Інститут кардіології ім. академіка Стражеска".

Клініко-експертна оцінка якості наданої медичної допомоги та медичного обслуговування здійснюється у разі смерті пацієнтів, розбіжності у встановлених діагнозів, недотримання закладами охорони здоров'я стандартів медичної допомоги та медобслуговування, локальних клінічних протоколів, табелів матеріально-технічного оснащення, а також у випадках, що супроводжувалися скаргами заявників та/або осіб, що представляють інтереси заявника.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування